IMAGINEA ZILEI – Osteria Francescana, restaurantul anului 2018!

restaurant - osteria

IMAGINEA ZILEI – Osteria Francescana, restaurantul anului 2018! Dacă anul trecut trebuia să mergem tocmai în New York pentru a servi masa în cel mai bun restaurant din lume, 2018 ne oferă șansa de a-l avea mai aproape de noi. Pe primul loc în topul celor mai bune 50 de restaurante din lume, dat publicității de William Reed Business Medi, regăsim Osteria Francescana, un local din Italia.

Restaurantul Osteria Francescana dinModena, Italia, aparţinând chef-ului Massimo Bottura, a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume în 2018. Osteria Francescana combină “respectul faţă de tradiţie cu o modernitate acerbă, concepţiile filosofice cu un aer de modă veche şi căldura cu îndrăzneala”, şi-au justificat organizatorii decizia.

Citește și: Primul restaurant cu meniu bazat pe avocado

Clasamentul, creat de William Reed Business Media, are un juriu format din peste 1.000 de bucătari, critici şi experţi în domeniu din întreaga lume. În acest an, podiumul a fost ocupat în întregime de restaurante europene. Locul al doilea a revenit restaurantului El Celler de Can Roca, condus de trei fraţi din Catalonia, iar poziţia a treia, restaurantului Mirazur, al unui chef argentiniano-italian de pe Riviera Franceză.

Câştigătorul de anul trecut, Eleven Madison Park din New York, a căzut în acest an pe poziţia a patra, însă este în continuare considerat cel mai bun restaurant din America de Nord, în timp ce Gaggan, condus de chef-ul Gaggan Anand din Bangkok, a fost singura intrare asiatică în top 10, pe poziţia a cincea.

Sursă foto: Pinterest

Sursă știre: Europa FM 

restaurant - robbie williams 749867 960 720 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – Robbie Williams, gest scandalos în Rusia!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.