Imaginea zilei – Palatul Parlamentului lovit de fulgere

imaginea zilei - bucure  tifulgere

Imaginea zilei – Palatul Parlamentului lovit de fulgere Mai în glumă, mai în serios, probabil că au fost destul de mulți cei care, în ultima perioadă, au avut în gând, privind spre Casa Poporului, neaoșul: „Trăzni-i-ar Domnul”.

Citește și: Imaginea zilei – Simona Gherghe s-a măritat

Dacă este să ne uităm la cea mai frumoasă fotografie surprinsă de la ultimele furtuni din București, atunci chiar că cineva a pus biciul și fulgerul pe clădirea care adăpostește Parlamentul României. Realizatorul pozelor, Dan Mihai Bălănescu, a explicat cum a putut obține o imagine care a devenit viralul acestor zile pe rețelele sociale: ”Am surprins furtuna de vineri seara din București într-o singură imagine. Sunt 8 fotografii ce compun o imagine petrecută în decurs de 10 minute. Ca să o realizez m-am suit pe Hotelul Intercontinental”. (Sursă. Republica.ro)

Sursă foto: Dan Mihai Bălănescu

imaginea zilei - macronbrigitte 768x512 150x150Citește și: Imaginea zilei – Macron și Brigitte, cuplul prezidențial francez

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.