IMAGINEA ZILEI – Păpuși Barbie speciale de 8 martie!

Barbie - papusibarbie

IMAGINEA ZILEI – Păpuși Barbie speciale de 8 martie! Ziua Internațională a Femeii este celebrată într-un mod special de creatorii păpușilor Barbie. Asfel, cele mai noi modele vor fi inspirate de femei care au făcut istorie, precum Frida Kahlo, Amelia Earhart sau Katherine Johnson.

Toate cele trei femei au făcut istorie în diverse domenii: Amelia Earhart este prima femeie aviator care a zburat deasupra Oceanului Altantic, Frida Kahlo este cunoscută pentru pictura suprarealistă, dar și activismul ei pentru drepturile femeilor, iar Katherine Johnson este un matematician afro-american care a calculat și a analizat pentru NASA căile de zbor ale multor nave spațiale, inclusiv pentru zborul pe lună din 1969 al navei Apollo 11. Johnson, în vârstă de 99 de ani, a lucrat alături de Mattel la creearea păpușii ei pentru a fi sigură că jucăria îi seamană cât mai mult posibil.

Citește și: Inelul cu fața păpușii Barbie – accesoriul iernii 2016 – 2017!

Păpușile fac parte din colecția Inspiring Women și vor fi produse în masă și vândute în magazinele din întreaga lume. Fiecare cutie va conține informații despre femeia care a inspirat păpușa respectivă. Mattel s-a hotărât să lanseze această colecție după ce a realizat un studiu la care au participat 8.000 de mame din întreaga lume. 86% dintre acestea s-au arătat îngrijorate de modelele la care fiicele lor sunt expuse.

Sursă foto: Eva.ro

Continuare știre pe Glamour.ro

Barbie - Pixee Fox And Justin Jedlica Are The Real Life Barbie And Ken 150x150Citește și: BARBIE și Ken, păpușile vii după 357 operații estetice !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.