IMAGINEA ZILEI – Piața Victoriei – veniți de luați lumină!

imaginea zilei - luminipiatavictoriei

IMAGINEA ZILEI – Piața Victoriei – veniți de luați lumină! Protestele din ultima săptămână dint oată țara au început să fie preluate de marile televiziuni și centre de presă din întreaga lume. Ziua de ieri a reprezentat momentul cu cele mai mari manifestații din istoria de după 1989.

Peste 600.000 de oameni au luat cu asalt orașele din întreaga țară. În București au fost prezenți, în Piața Victoriei și pe bulevardele alăturate, peste 300 de mii de oameni. Iar momentele emoționante nu au lipsit: s-a cântat imnul național, s-a ținut un minut de reculegere în memoria victimelor de la Colectiv și a celor de la Revoluție.

Citește și: Imaginea zilei – Delta Dunării, prințesa iernii

Iar la ora 21, toată piața a fost inundată de lumină, toți cei prezenți folosindu-și lanterna de la telefon pentru a crea o imagine cu adevărat feerică. Fotografia zilei și, chiar dacă suntem abia la începutul lui 2017, în mod cert una din fotografiile anului.

Sursă foto: revista22.ro

imaginea zilei - Screenshot 1 150x150Citeste si: Imaginea zilei – Beyonce este înscărcinată cu gemeni

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.