IMAGINEA ZILEI – poză rară cu Einstein, vândută cu 125.000 de dolari

Einstein - Albert Einstein

IMAGINEA ZILEI – poză rară cu Einstein, vândută cu 125.000 de dolari. O imagine rară cu Einstein scoțând limba într-o poză făcută chiar de ziua marelui fizician, la data de 14 martie 1951, când acesta împlinea 72 de ani, a fost subiectul unei licitații ținute la Los Angeles, săptămâna trecută.

Licitația, organizată de casa Nate D. Sanders, a fost câștigată de un client anonim. Fotografia a fost realizată cu ocazia petrecerii organizate la Universitatea Princeton, la 14 martie 1951, de ziua de naștere a lui Einstein care împlinea 72 de ani.

Citește și: 8 sfaturi pentru un management al timpului mai eficient 

Albert Einstein a scos limba în fața unui grup de fotografi care încercau să-l convingă să le pozeze pe când pleca de la petrecere. Fotograful Arthur Sasse de la agenția UPI a realizat instantaneul devenit celebru. Fotografia i-a plăcut foarte mult și lui Einstein, care a solicitat agenției UPI 9 copii ale acesteia, pentru a le folosi drept cărți poștale.

Sursă foto: Pinterest

Einstein - mariusteicupatriciateicu 150x150Citește și: Marius Țeicu în doliu. Patricia, fata compozitorului, a murit!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.