IMAGINEA ZILEI – Prințesa Diana, imagini rare!

Diana - dianaaltapoza

IMAGINEA ZILEI – Prințesa Diana, imagini rare! 31 august nu înseamă numai sfârșitul verii. De acum 21 de ani, din 31 august 1997, 31 august înseamnă și ziua de când omenirea a pierdut cea mai iubită prințesă a ei: Prințesa Diana, Ladi Di, prințesa inimilor.

Diana - dianararephoto

De la momentul logodnei și căsătoriei cu Prințul Charles și până în ultimele clipe ale vieții, Prințesa Diana a rămas în atenția reflectoarelor, a fost vînată de jurnaliști, hăituită de paparazzi. Dar extrem de iubită de oameni, de copii, de cei care care i-au simțit cel mai bine sufletul. Astăzi, la 21 de ani de la moartea Prințesei Diana, își mai fac loc printre milioanele de imagini cu ea și câteva care sunt mai puțini cunoscute de publicul larg.

Diana - dianaprintulcharles1981

Citește și: Imaginea zilei – Prinții William și Harry, omagiu pentru Lady Diana!

Diana - dianaprintulharry

Sunt poze din copilăria ei, din adolescența în care făcea pe bona, poze ale primelor ei apariții alături de Prințul Charles, cu cei doi băieți ai ei, Prinții William și Harry sau cu ea alergând, an de an, la cursa mamelor. Poze unice, ale unei prințese unice.

Sursă foto: Pinterest

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Poze rare cu Prințesa Diana copil

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.