Imaginea zilei – Prinții William și Harry, omagiu pentru Lady Diana!

Diana - 1504102722 duke duchess cambridge harry sunken garden 1504100496

Imaginea zilei – Prinții William și Harry, omagiu pentru Lady Diana! La fix 20 de ani de la tragicul accident în care și-au pierdut mama, prinții William și Harry, alături și de Ducesa de Cambridge, Kate, au adus un omagiu mamei lor, Lady Diana, printr-o plimbare prin Sunket Garden, locul preferat de Ladi Di de pe domeniul Palatului Kensington.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Poze rare cu Prințesa Diana copil

Diana - 1504102720 sunken garden kensington palace 1504100805

Prinții și Ducesa au fost însoțiți pe tot parcursul drumului de șeful grădinii, Sean Harkin, cel care le-a evidențiat celor trei fețe regale și florile preferate ale Prințesei Diana, de la liliac la trandafiri albi. Ducesa Kate a avut parte și de un alt moment special, ea având ocazia să se întâlnească și cu câteva din organizațiile de caritate pe care Diana le-a sprijinit foarte mult, cum ar fi Baletul Național Englez sau Spitalul Great Ormond sau Misiunea Leproșii.

De anul acesta, Sunken Garden a fost transformată în Grădina Albă, ca un omagiu adus Prințesei Diana, la cei 20 de ani de la moartea sa.

Sursă foto: Pinterest

Diana - diana 150x150Citește și: ”Diana-mania” la 20 de ani de la moartea prințesei inimilor, Lady Di

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.