IMAGINEA ZILEI – Prințul George la aniversarea celor 5 ani!

Prințul George - prince george compared 1532265080 1024x512

IMAGINEA ZILEI – Prințul George la aniversarea celor 5 ani! A fost sărbătoare mare în familia regală britanică, care l-a aniversat în acest weekend pe cel mai mare dintre copiii cuplului William – Kate, răsfățatul familiei, Prințul George, la aniversarea celor 5 ani.

Conform unui obicei deja cunoscut, Palatul Kensington a dat publicității, cu o zi înaintea zilei de naștere a Prințului George, o fotografie a acestuia, realizată de fotograful regal, Matt Portoeus. În poză, Prințul George apare extrem de vesel, îmbrăcat în aceeași ținută purtată și la botezul fratelui să mai mic, nou născutul Prinț Louis.

Prințul George - princegeorge

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Marea Britanie are un nou Prinț!

De-a lungul celor 5 aniversări, fotografiile cu Prințul George au variat ca tematică și mod de realizare, de la cele cu întreaga familie (la prima aniversare) la cea cu tatăl său, într-un moment de tandrețe, la împlinirea a doi ani sau cea în care Prințul George apare pentru prima dată singur, într-o ținută lejeră, pozat în grădina Palatul Kensington, la vârsta de 3 ani.

Nu puțini sunt cei care, la fiecare fotografie oficială dată publicității, observă asemănările izbitoare dintre Prințul George și tatăl său, Prințul William, ambii cu două figuri extrem de vesele și de luminoase surprinse în fiecare fotografie.

Sursă foto: Palatul Kensington Facebook

Prințul George - hbz prince george first day of school gettyimages 843622114 1504786883 90x90Citeste si: IMAGINEA ZILEI – Prima zi de școală a Prințului George

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.