IMAGINEA ZILEI – Prințul Louis, primele fotografii!

Louis - printullouis2

IMAGINEA ZILEI – Prințul Louis, primele fotografii! Aflată pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta regală dintre Prinșul Harry și Meghan Markle, Casa Regală a Marii Britanii nu a uitat și de cel mai nou membru al ei, cel de al treilea copil al cuplului format din Prințul William și Ducesa Kate, Prințul Louis Arthur Charles de Cambridge.

Louis - printullouis

Astfel, în această dimineață au fost postate pe contul oficial de Facebook primele poze oficiale ale prinșului, unele care îți topesc pe loc inima. În una dintre fotografii el este sărutat gingaș de surioara sa, Charlotte.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Simona Halep, mai sexy ca niciodată!

Ambelel fotografii au fost făcute chiar de mama lor, Ducesa Kate, în data de 26 aprilie, și au fost postate ca un semn de mulțumire pentru toți cei care au asaltat Casa Regală cu urări de bine pentru noul născut dar și pentru urările de la mulți ani adresate Prințesei Charlotte, cu ocazia celei de a treia aniversări.

Interesul în jurul celui de al treilea copil al cuplului William – Kate nu a scăzut nici după nașterea sa, iar presa britanică caută cât mai multe informații despre el. Ultima, legată de certificatul de naștere al Prințului Louis, care nu mai este scris de mână, ca cele ale fraților săi, ci cu litere de tipar.

Titlul oficial al noului membru regal, trecut în certificatul de naștere, este de ”Măria Sa Regală, Prințul Louis Arthur Charles de Cambridge”.

Sursă foto: Royal Family official Facebook

Louis - copilregal2 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – Marea Britanie are un nou Prinț!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.