IMAGINEA ZILEI – Regele Mihai s-a întors acasă!

Regele Mihai - Regele Mihai a ajuns in tara

IMAGINEA ZILEI – Regele Mihai s-a întors acasă! Clipe extrem de emoționante, dureroase, au avut loc astăzi de dimineață pe Aeroportul Otopeni, unde sicriul cu trupul Majestății Sale, Regele Mihai al României, a ajuns acasă.

În prezența Custodelui Coroanei, Regina Margareta, a tuturor membrilor Familiei Regale, a oficialităților de stat dar și a unui sobor de preoți conduși de ÎPS Nifon, mitropolit al Târgoviștei, a avut loc o scurtă ceremonie religioasă, militară, iar apoi sicriul a fost urcat în mașina mortuară pentru a ajunge la Castelul Peleș, locul unde oficialități din țară și din lume își vor aduce omagiile.

Citește și: Majestatea Sa, Regele Mihai I, a plecat la Domnul!

Diseară, la ora 20:30, cortegiul funerar va reveni în București, la Palatul Regal, unde sicriul Majestății Sale va fi depus în Sala Tronului, pentru ca poporul să poată veni, până sâmbătă, să îți ia adio. De mâine și până sâmbătă, România se va afla în 3 zile de doliu.

Sursă foto: Diva.ro

Regele Mihai - ramasbunmajestate 150x150Citește și: IMAGINEA ZILEI – Regele Mihai și Regina Ana, iubirea reunită în cer!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.