IMAGINEA ZILEI – Regele Mihai și Regina Ana, iubirea reunită în cer!

Regele Mihai - ramasbunmajestate

IMAGINEA ZILEI – Regele Mihai și Regina Ana, iubirea reunită în cer! Odată cu plecarea la Domnul a Majestății Sale, Regele Mihai, vremelnica despărțire dintre el și marea sa iubire, Regina Ana, a luat sfârșit. De acum, cei doi au o veșnicie pentru dragostea lor frumoasă.

Mai bine de 70 de ani împreună, Regele Mihai și Regina Ana s-au cunoscut prima dată în 1947, cu puțin timp înainte de a fi forțat să abdice, la nunta Reginei Elisabeta cu Prințul Philip. La doar o săptămâna de la momentul primei lor întâlniri, Regele o cere pe Ana de Bourbon-Parma în căsătorie iar nunta va avea loc pe 10 iunie 1948, în Grecia.

Citește și: Majestatea Sa, Regele Mihai I, a plecat la Domnul!

Regina Ana i-a fost alături Regelui pe tot parcursul exilului, a trăit alături de el clipele dureroase din primii ani după revoluția din 1989, când Regele nu era lăsat să revină în țară. Din 1997, când Regele a reprimit cetățenia română și până la 1 august 2016, când a încetat din viață, Regina Ana a venit împreună cu Majestatea Sa în România, o țară pe care a iubit-o cu aceeași forță și tărie precum soțul ei.

De astăzi, cei doi vor veghea din ceruri țara pe care și-au asumat-o și iubit-o ca pe un destin. Și ce destin. Drum lin către lumină, Regele nostru!

Sursă foto: Casa Regală a României.

Regele Mihai - Regina ANA 2 150x150Citește și: Regina ANA – REGALITATEA e ceva interior, deci nu se reduce la BIJUTERII

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.