IMAGINEA ZILEI – Regina Elisabeta la London Fashion Week!

Regina Elisabeta - elisabetamoda 1024x614

IMAGINEA ZILEI – Regina Elisabeta la London Fashion Week! Ieri după amiază, la prezentarea lui richard Quinn de la London Fashion Week, ultima a evenimentului și cea de a doua a designerului, a apărut un invitat supriză. Și nu oricare, fiind vorba de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Citește și: Imaginea zilei – Prințesa Charlotte, păpușa Casei Regale Britanice!

Regina Elisabeta - quinnandthequeen

Intrarea Reginei Elisabeta în sală a produs o oarecare agitație, toată lumea ridicându-se ca să o salute conform protocolului dar și pentru a suprinde cu telefonul mobil imagini ce apoi au făcut înconjurului lumii. Majestatea Sa a stat în primul rând, alături de Anna Wintour, redactor șef la Vogue. La finalul evenimentului, Regina Elisabeta i-a acordat lui Richard Quinn un premiu pentru toată activitatea sa în domeniul modei, o recunoaștere a meritelor sale din partea întregii industrii.

Sursă foto: Theguardian.com

Regina Elisabeta - reginaelisabeta 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – Nunta de platină pentru Regina Elisabeta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.