IMAGINEA ZILEI – Richard Gere, tată la 69 de ani!

Richard Gere - richardgere 1024x743

IMAGINEA ZILEI – Richard Gere, tată la 69 de ani! Unul din cei mai iubiți actori din istorie, adult de femei și respectat de bărbați, Richard Gere se pregătește să devină tată la aproape 70 de ani.

Vedeta din „Pretty Woman” s-a căsătorit cu Alejandra Silva, după patru ani de relaţie, anul acesta, într-o ceremonie civilă care a avut loc la Madrid.  Cuplul a sărbătorit apoi alături de familie şi prieteni în locuinţa din New York a actorului. „Sunt cel mai fericit bărbat din univers, cum să nu fiu?”, declara el atunci jurnaliştilor.

Atât Richard Gere cât şi Silva au copii din relaţii anterioare. Actorul are un fiu, Homer, în vârstă de 18 ani, cu fosta sa soţie Carey Lowell, iar Silva un băiat, Alberto, în vârstă de 5 ani din relaţia cu Govind Friedland – fiul magnatului Robert Friedland.

Citește și: Mesajul EMOȚIONANT transmis de Richard Gere: Niciodată n-o să putem fugi de iadul din interiorul nostru

Richard Gere, născut pe 31 august 1949, este un actor american care a devenit extrem de cunoscut pe plan mondial graţie rolului pe care l-a interpretat în comedia romantică „Frumuşica/ Pretty Woman” (1990), în care a jucat alături de Julia Roberts. A impresionat şi în alte filme, precum „Ofiţer şi gentleman” (1982), „Avocatul diavolului” (1996), „Şacalul” (1997), „De bunăvoie şi nesilită de nimeni” (1999) şi „Profeţiile Omului-Molie” (2002). În anul 2003, starul american a câştigat Globul de Aur cu rolul din musicalul „Chicago”. A fost nominalizat din nou la acelaşi premiu în 2013 graţie prestaţiei sale din pelicula „Arbitraj”.

Sursă foto: Pinterest

Sursă știre Digi24.ro

Richard Gere - brad pitt 1829794 960 720 90x90Citeste si: Angelina Jolie și Brad Pitt, scandal pe banii copiilor!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.