IMAGINEA ZILEI – Robotul Sophia a venit în România!

IMAGINEA ZILEI – Robotul Sophia a venit în România! O realizare de excepție în ceea ce privește evoluția tehnologiei și arătându-ne cam către ce ne îndreptăm în viitor, robotul Sophia a fost prezentă azi în România, în cadrul evenimentului Brand Minds.

Sophia este cel mai recent şi cel mai avansat robot al companiei americane Hanson Robotics. De la crearea sa, în aprilie 2015, Sophia a devenit un fenomen mondial datorită expresivităţii şi abilităţii sale de a purta conversaţii naturale cu oamenii. Ea a apărut alături de numeroase vedete, printre care şi Cristiano Ronaldo sau Will Smith, în clipuri video care s-au viralizat ulterior.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Tablou de Picasso, vândut cu 115 milioane dolari

După cetăţenia primită anul trecut, care vine la pachet cu toate beneficiile unei persoane reale, precum buletin de identitate şi paşaport, Sophia poate acum să şi plătească diversele lucruri pe care ar vrea să şi le cumpere. Banca UniCredit i-a acordat Sophiei primul card de credit oferit de o bancă unui robot. Evenimentul a fost organizat la Palatul Regal din Bucureşti, acolo unde Sophia şi-a făcut apariţia pe scenă.

În cele aproape zece minute în care a vorbit, Spohia a lăsat impresia unui interlocutor uman, expresiile de pe chipul ei ”curgând” succesiv pentru a demonstra tehnologia foarte interesantă din spatele robotului. De asemenea, pielea feţei ei, creată dintr-un material extrem de scump, este unică. Aceasta a fost dezvoltată de o echipă întreagă de ingineri de la hansen Robotics.

Sursă foto: Libertatea.ro

Sursă știre: Adevărul.ro

Sophia - hbz cannes georgia may jagger 1525814601 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – Spectacol pe covorul roșu la Cannes 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.