IMAGINEA ZILEI – România, fotografii unice cu o țară frumoasă!

România - clisura dunarii

IMAGINEA ZILEI – România, fotografii unice cu o țară frumoasă! Atunci când vorbim despre România, dincolo de frumusețea oamenilor, de felul lor de a fi, vom fi mereu mândri de peisajele incredibile, de locurile minunate, de clădirile pline de istorie cu care acest pământ frumos a fost înzestrat. Azi, de ziua națională a României, de amintim de câteva dintre ele:

1.) Cascada Bigăr – un loc plin de magie, care a cucerit nu doar România, ci lumea întreagă. Cascada Bigăr a fost declarată de cei de la World Geography cea mai frumoasă din lume.

România - cascadabigar 677x1024

2) Castelul Corvinilor – o nouă locație care a cucerit lumea, fiind în top 10 destinații de bazm din Europa. Castelul Corvinilor este cea mai mare construcție mediavală cu dublă funcționalitate, aflată încă în picioare.

România - castelul corvinilor 683x1024

3) Castelul Peleș – simbolul României Regale, un loc plin de însemnătate pentru toți iubitorii monarhiei. Inaugurat în 1883, devenit reședința de vară a Familiei Regale, în zilele actuale unul din punctele de atracție cele mai căutate din România.

Citește și: Greșeli în fotografie, pe care le poți evita

România - castelul peles

4) Salina Turda – monument istoric aparținând patrimoniului național, redeschisă publicului în ianuarie 2010, salina oferă oamenilor atât un amfiteatru, săli de sport dar și o roată panoramică ce permite vizualizarea stalactitelor din sare.

România - salina turda

Acestea sunt doar câteva, puține, din locurile care fac din România un loc ce seamănă cu adevărat cu o grădină a Raiului. Depinde de fiecare din noi cum procedăm ca să păstrăm aceste locuri magice, să le ducem mai departe cu mândrie și arătăm tuturor ce înseamnă a fi român. La mulți ani, România!

Sursă foto: ghiduri-turistice.info

România - ss 171130 rockefeller center tree 02 17381fc8640e4976c65ef84f9eeeb7b3Citește și: IMAGINEA ZILEI – Bradul de Crăciun de la Rockefeller Center

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.