Imaginea zilei – Selena Gomez, transplant de rinichi!

Selena Gomez - Screenshot 8

Imaginea zilei – Selena Gomez, transplant de rinichi! Despre problemele de sănătate ale Selenei Gomez se știe de mult timp, ele i-au produs și o temporară retragere din spațiul public. Artista a făcut cunoscut, printr-o poză postată pe Instagram, că în vara aceasta a fost supusă unui transplant de rinichi.

Citește și: [VIDEO] Selena Gomez – ”Bad Liar”, primul single după 2 ani de zile

Artista a scris, alături de poza care o înfățișează alături de prietena ei cea mai bună, Francia Raisa, donatoarea de rinichi următorul text: ”Sunt conștientă de faptul că fanii mei au observat faptul că nu am fost o prezență foarte activă în această vară și se întrebau de ce nu îmi promovez mai mult noile piese, de care sunt extrem de mândră. Motivul este că am descoperit că trebuie să fac un transplant de rinichi, din cauza bolii Lupus, iar apoi am intrat în recuperare”.

Se pare că situația gravă pentru Selena Gomez a început în luna mai, când rinichii au încetat să mai funcționeze, Selena fiind în acel moment la Chicago, în perioada turneului celor de la the Weekend, artista având o relație cu solistul trupei.

Sursă foto: Selena Gomez Instagram

Selena Gomez - 071117 selena gomez 150x150Citește și: [VIDEO] Selena Gomez are un ”Fetish”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.