Imaginea zilei – Simona Gherghe s-a măritat

Simona Gherghe - simona gherghe s a maritat imagini de la marele eveniment a fost o casatorie intima asa ne am dorit 447748

Imaginea zilei – Simona Gherghe s-a măritat. Vedeta Antena 1 s-a căsătorit cu logodnicul ei, Răzvan Săndulescu,  în weekendul ce tocmai a trecut, iar vestea nu a răsuflat deloc în presă până ieri.

”M-am măritat pe 29 aprilie. Ne-am luat de mână și am mers la starea civilă. Am trecut pe numele soțului meu, mă numesc Simona Săndulescu. Suntem fericiți, suntem în așteptări, am trecut deja de 8 luni, am vrut să ne căsătorim pentru ca fetița noastră să vină în sânul familie.  A fost o zi foarte emoționantă pentru mine, Răzvan era mai relaxat, făcea glume.

Citește și: Idei originale de cerere în căsătorie!

Nu a fost o căsătorie în secret, a fost mai intimă pentru că așa ne-am dorit. M-a impresionat toată ceremonia și, da, am și plâns un pic. A fost un moment cu totul și cu totul special. Mama era foarte emoționată, cu toții din familie sunt foarte fericiți și așteptau pasul acesta din partea noastră
Nu am făcut nicio petrecere, îmi este foarte greu să mă deplasez în această perioadă, dar este timp.”

Sursă foto: Simona Gherghe Facebook

Simona Gherghe - simona gherghe3 859d56a529 768x575 150x150Citește și: Simona Gherghe, viitoare mamă de fetiță!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.