IMAGINEA ZILEI – Simona Halep are iubit!

Halep - simonahalepiubit3

IMAGINEA ZILEI – Simona Halep are iubit! Finalul de an 2017 pare a-i fi împlinit toate dorințele campioanei noastre. Simona Halep este deja de 5 săptămâni numărul 1 mondial în clasamentul WTA și trăiește în același timp și o frumoasă poveste de iubire.

Halep - halepiubit2

După atâta amar de vreme în care toată lumea voia să știe dacă Halep are iubit și cine este acesta, misterul a fost înlăturat. Radu Marian Barbu, de 34 de ani, din Pitești, fost jucător de tenis și el, este cel care a cucerit inima celei mai bune jucătoare de tenis din istoria României. Cei doi îndrăgostiți au fost suprinși de paparazzi în Italia, unde și-au sărbătorit amândoi ziua de naștere.

Citește și: Selena Gomez, din nou singură!

Despre viața sentimentală a Simonei Halep s-a speculat mult. Cel mai mult s-a insistat pe ideea că aceasta ar fi avut o relație cu fiul lui Teia Sponte, Costa, dar acest lucru nu a fost niciodată confirmat sau asumat de sportivă.

Sursă foto: libertatea.ro

Halep - Screenshot 211 150x150Citește și: Simona Halep, imagine emoționantă pe Instagram

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.