IMAGINEA ZILEI – Simona Halep, jignită de Charlie Hebdo!

Halep - charliehebdo

IMAGINEA ZILEI – Simona Halep, jignită de Charlie Hebdo! România fierbe după ce faimoasa publicație de satiră franceză a publicat o caricatură jignitoare la adresa Simonei Halep, câștigătoarea Roland Garros.

În caricatura de mult prost gust, este reprezentat un portret greu de descifrat, cu cineva care ține trofeul Grand Slam-ului francez și textul: ”O româncă a câștigat Roland Garros! Fier vechi, fier vechi!” Această caricatură rasistă nu este primul derapaj al francezilor la adresa românilor, în urmă cu doar câțiva ani, la o emisiune tv, despre români s-a spus că sunt cerșetori și s-a imitat gestul de a cerși.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Simona Halep, mai sexy ca niciodată!

Cât despre Charlie Hebdo, numele acesta este legat atât de controverse în ceea ce privește caricaturile sale, plecând de la caricaturizarea profetului Mahomed, jignirea creștinilor și, iată, acum cu Halep, dar și de un moment trist în istoria Franței, atacul terorist din 2015, atunci când 12 jurnaliști de la Charlie Hebdo au fost uciși.

Sursă foto: Charlie Hebdo

Halep - simonahaleprollandgarros 90x90Citește și: Simona Halep, regina Roland Garros!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.