IMAGINEA ZILEI – Tesla lui Elon Musk se plimbă prin Spațiu!

Elon Musk - elon musk car

IMAGINEA ZILEI – Tesla lui Elon Musk se plimbă prin Spațiu! Ceea ce în urmă cu doar câțiva ani ar fi putut părea doar un scenariu de film sau de Photoshop, este, de ieri, realitate. O mașină se plimbă prin spațiu, în spatele ei putând fi observat Pământul. Și asta doar datorită lui Elon Musk.

O decapotabilă roşie pluteşte în spaţiu. În spatele ei, se vede planeta noastră. La volan, un costum de astronaut. Are centura de siguranţă pusă, desigur. Până ieri, am fi putut spune că aşa ceva nu e nimic mai mult decât o imagine editată. Dar aceasta e acum realitatea! Pentru că racheta Falcon Heavy a dus în spaţiu maşina personală a lui Elon Musk – O Tesla Roadster care costă 100.000 de dolari.  Iar un manechin îmbrăcat în costum de astronaut, botezat Starman, după piesa cu acelaşi nume a regretatului David Bowie, a fost aşezat la volan. După lansare, din boxe s-a auzit în spaţiu tot o melodie a celebrului artist.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Luna, regina Cerului.

Primul test al mașinii lui Musk a fost să treacă cu succes de lansare și de graviatația Pământului. Era posibil ca mașina să sfârșească în flăcări, să devină doar o bucată de metal contorsionat care cade înapoi pe Pământ. Dar nu s-a întâmplat așa, din moment ce camerele de la bord au putut transmite live din spațiu. Următoarea provocare pentru soarta lui Tesla Roadster ar putea fi cam de aceeași natură. Exista posibilitatea ca Space X să se apropie prea mult de orbita lui Marte și să se prăbușească pe Planeta Roșie.

Sursă foto: dailymail.co.uk

Continuare știre pe Digi24.ro

Elon Musk - albacazapada 90x90Citește și:  IMAGINEA ZILEI – Albă ca Zăpada a împlinit 80 de ani!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.