IMAGINEA ZILEI – Tibi Ușeriu, omul care a învins orice limite!

Ușeriu - useriu

IMAGINEA ZILEI – Tibi Ușeriu, omul care a învins orice limite! Tibi Ușeriu a devenit pentru a treia oară consecutiv câștigătorul uneia din cele mai dure curse din lume, Arctic Ultra 6633.

Arctic Ultra 6633 este o cursă de 617 km (cu aproximativ 57 de km mai mult decât ediția de anul trecut) iar participanții au de îndurat condiții de temperatură extreme, viscole deosebit de puternic, condiții meteo care ar doborî orice om. Mai puțin pe Tibi Ușeriu.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Ultima fotografie cu Stephen Hawking!

Nu s-a pus nici un moment problema câștigătorului, Ușeriu instalându-se încă din prima zi în fruntea participanților, cu un avans de 80 km față de următorul clasat. La finalul cursei, Ușeriu și-a împărtășit bucuria cu prietenii să de pe Facebook, printr-o fotografie de la finish și mesajul: ”Nu contează că unele lucruri se repetă. Ele nu sunt niciodată la fel. Vă multumesc pentru susținere!”

Sursă foto: Tiberiu Ușeriu Facebook

Ușeriu - winter 3182273 960 720 90x90Citește și: METEO – vremea pe 2 săptămâni – ba iarnă, ba primăvară!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.