IMAGINEA ZILEI – Ultima fotografie cu Regele Mihai!

Regele Mihai - regele 24 ianuarie 2016

IMAGINEA ZILEI – Ultima fotografie cu Regele Mihai! 25 octombrie 1921 este data la care să năștea ultimul Rege al României, Mihai. Au trecut 96 de ani de atunci, iar povestea vieții Majestății Sale este cu adevărat o lecție pentru toți cei care au urechi să o asculte și ochi să o vadă.

Retras din viața publică de mai bine de un an de zile, din cauza suferințelor sale tot mai mari, Regele Mihai nu va fi alături de toți cei care astăzi doresc să îi ureze la mulți ani, dar, prin Custodele Casei Regale, Principesa Margareta, s-au organizat o serie de evenimente (decorări ale unor personalități, un concert caritabil la Ateneul Român) care să marcheze această zi.

Citește și: REGINELE României. Povestea unor mari DOAMNE

Ultima imagine publică a fost făcută publică în 24 ianuarie 2016, prezentându-l pe Rege în compania Reginei Ana, a Principesei Margareta, a Principelui Radu, când au sărbătorit împreună începutul noului an. De la acel moment, pentru Majestatea Sa, Regele Mihai, au urmat multe momente de cumpănă: a aflat că are cancer și și și-a pierdut soția, pe Regina Ana.

Sursă foto: monarhiasalveazăromânia.wordpress.com

Regele Mihai - principelenicolaealinabinder 150x150Citește și: Prințul Nicolae s-a logodit! Avem nuntă în Casa Regală a României

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.