IMAGINEA ZILEI – Ultima fotografie cu Stephen Hawking!

Hawking - stephenhawking

IMAGINEA ZILEI – Ultima fotografie cu Stephen Hawking! Întreaga lume a primit azi cutremurată vestea că unul din cei mai mari fizicieni și cosmologi din istorie, Stephen Hawking, a încetat din viață. Un om care a depășit orice limite, un geniu care ne-a oferit tuturor șansa de a descoperi Universul și misterele sale.

Lucy, Robert și Tim, copiii lui Hawking, sunt cei care au făcut anunțul dispariției fizicianului: ”A fost un mare om de ştiinţă şi un om extraordinar a cărui activitate şi moştenire va dăinui timp de mulţi ani. Curajul, inteligența și umorul acestuia au inspirat oameni din lumea întreagă!”

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Kim Kardashian și Chicago West, primul selfie!

Suferind de scleroză laterală amiotrofică (denumită şi boala Lou Gehrig), o maladie paralizantă cu care a fost diagnosticat pe când avea 21 de ani, Stephen Hawking a fost timp de peste 50 de ani imobilizat într-un scaun cu rotile şi comunica prin intermediul unui computer şi al unui sintetizator vocal.

Pacienţii diagnosticaţi cu boala de care suferă Stephen Hawking trăiesc, în medie, 3 ani, numai 10% dintre aceştia reuşind să supravieţuiască mai mult de 10 ani. Cu toate acestea, celebrul fizician a reuşit să depăşească cu mult speranţele medicilor.

Ultimele fotografii cu Hawking sunt din preajma Crăciunului de anul trecut, arătându-l pe fizician în compania unor prieteni și a îngrijitorilor săi, luând masa la un restaurant din Mayfair.

Sursă foto: The Sun

Hawking - music on your smartphone 1796117 960 720 90x90Citește și: Spotify, lansat oficial în România!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.