IMAGINEA ZILEI – a venit Halloween și în spațiu!

Halloween - Trick or treat 1024x682

IMAGINEA ZILEI – a venit Halloween și în spațiu! Sărbătoarea Tuturor Sfinților, noaptea de Halloween, este așteptată cu nerăbdare nu doar de către cei de pe Pământ, ci și în spațiu. Iar acest lucru a fost confirmat de membrii echipajului Stației Spațiale Internaționale.

„Nimeni nu vrea să fie astronaut de Halloween”, notează Agenția Spațială Europeană (ESA) alături de o poză în care apar cei șase ocupanți ai SSI deghizați în aceste personaje.

Citește și: Machiaj de Halloween – idei uşor de pus în practică!

Echipajul vrea „să se alăture copiilor din întreaga lume în această zi specială în care poți să fii cine dorești”, a scris pe Twitter „tata Minion” Randy Bresnik, care crede cu tărie că poartă cel mai frumos costum din lume, deoarece copiii săi l-au ales special pentru el.

La fel de mulțumit se declară și italianul Paolo Nespoli, transformat pentru câteva ore în Omul Păianjen. „Acum, când pot într-adevăr să merg pe tavan (datorită lipsei gravitației), pot fi în sfârșit ceea ce eram menit să fiu… Spiderman! Happy #Halloween!”, scrie el pe aceeași rețea de socializare.

Sursă știre: Agerpres

Sursă foto: Stația Spațială Internațională

Halloween - assorted pumpkins carved halloween 1007 lgn2 150x150Citește și: Dovleacul de Halloween, atelier pentru copii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.