Beauty Boutique- Fii în formă pentru zilele cu soare. Alege împachetările cu Parargil

Beauty Boutique- Fii în formă pentru zilele cu soare. Alege împachetările cu Parargil - 652x450 098066 impachetari corporale la ce sa te astepti 2

Eşti în căutarea celui mai bun tratament pentru eliminearea celulitei? Multe dintre doamnele cu care am vorbit, au avut lucruri frumoase de zic despre împachetările cu Parargil.Tratamentul este recomandat şi de specialişti  ca fiind extrem de eficient, mai ales atunci când vrei să arăţi perfect înainte să mergi la plajă. Pielea ta o să îţi mulţumească!

Ce este Parargilul?

Parargilul este o argilă verde ce conţine siliciu, aluminiu, magneziu, calciu şi activează cele două circulaţii ale fluidelor în organism, sangvin şi limfatic, cicatrizează, intensifica schimburile metabolice, produce creşterea activităţii enzimatice şi îmbogăţeşte ţesuturile cu substanţe nutritive. La ce ne ajută, vă veţi întreba. Ei bine, acest tratament determină o subţiere vizibilă a zonelor pe care este aplicat chiar după câteva şedinţe, putând fi observate rezultate fascinante în înlăturarea celulitei şi a vergeturilor.

Cum acţionează?

Substanţele conţinute acţionează profund determinând distrugerea nodulilor celulitici şi eliminarea lor. Atât pentru a potenţa efectul, cât şi pentru a îmbunătăţi procedura anticelulitică, argila se foloseşte la cald împreună cu parafină pură, rezultând astfel parargilul. Terapia cu parargil prelucrează zonele afectate de celulita şi le micsoreza volumul. Micşorându-şi volumul, chiar până la dispariţie în mare proporţie, ţesutul devine mai ferm în mişcare sau la atingere, deci mult mai plăcut la vedere. Toate produsele din tratament conţin atât ingrediente active pentru lipoliză cât şi ingrediente active pentru regenerarea ţesutului.

Beauty Boutique- Fii în formă pentru zilele cu soare. Alege împachetările cu Parargil - 652x450 098066 impachetari corporale la ce sa te astepti

Care sunt beneficiile? 

 • reduce celulita, indiferent care sunt cauzele formării ei
 • redă elasticitatea şi fermitatea pielii
 • înlătură retenţia de fluide. În zona gleznelor, mai ales, unde este foarte vizibilă retenţia de apă, se poate
 • realiza o micşorare în diametru cu până la 20%
 • aplatizează abdomenul şi remodelează silueta
 • regularizează permeabilitatea capilară, favorizând astfel eliminarea masivă a toxinelor
 • contribuie la eliminarea grăsimilor
 • activează circulaţia periferică
 • echilibrează secreţia de sebum
 • hrăneşte şi hidratează pielea, ajutând astfel la întinerirea şi menţinerea ei în cea mai bună formă
 • atenuează culoarea şi mărimea vergeturilor şi previne apariţia unora noi
 • elimina treptat firele de par crescute sub piele, că şi depozitele închistate de sebum
 • calmează durerile musculare şi ligamentare

Beauty Boutique- Fii în formă pentru zilele cu soare. Alege împachetările cu Parargil - cellulite 52814500
     Şedinţele trebuie efectuate intensiv de 3 ori/ săptămâna, iar după obţinerea rezultatelor dorite, o şedinţa la 8-10 zile este suficientă. 

Ai nevoie de impachetari cu Parargil? Beauty Boutique te asteapta in  Strada Maior Alexandru Campeanu, nr 62 – 0769.617.733 / 021. 224.11.59

foto: sandalspa.ro/ sanatate.zi.ro

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.