Împreună pentru Leo Iorga!

Leo Iorga - leo iorga 31117100

Împreună pentru Leo Iorga! Este unul din cei mai iubiți soliști din România. Vocea sa inconfundabilă, alăturată cântecelor trupei Compact ne-au bucurat tinerețea și nu numai. De ani buni, Leo Iorga duce o luptă cumplită cu o boală neiertătoare și iese învingător din ea. Cheltuielile pentru tratament sunt însă foarte mari, iar acum, Leo Iorga are nevoie să îi fim alături.

A cheltuit zeci de mii de euro pe operaţii şi tratamente de-a lungul câtorva ani de când se luptă cu cancerul. Şi nu se lasă. La începutul acestui an, Leo Iorga a fost la o clinică de specialitate în Cuba, unde a făcut un vaccin care distruge celulele canceroase. S-a întors în România cu un tratament pe care trebuie să-l urmeze o perioadă mai îndelungată, ceea ce ar însemna alte zeci de mii de euro. Pentru a se vindeca, artistul are nevoie de tratamente costisitoare, care devin greu de susţinut. Tocmai de aceea, TVR îi întinde o mână şi dedică ziua de 14 iunie unei campanii de strângere de fonduri. Miercuri, la TVR suntem Împreună pentru Leo Iorga!

Citește și: Beyonce, încasări de 105 milioane de dolari în 2016

De-a lungul întregii zile, emisiunile ”TVR 1 – 1 Matinal”; ”Perfect Imperfect”; ”Aici, acum”; ”Pulsul zilei” – şi toate programele informative ale postului vor aloca spaţii largi acestui subiect. Întreaga ediţie Pulsul zilei de miercuri va dezvolta exclusiv tema acestei campanii.

Vă invităm să vă alăturaţi campaniei TVR Împreună pentru Leo Iorga şi să-i fiţi alături artistului care decenii întregi ne-a emoţionat şi bucurat cu muzica sa! Donaţiile pot fi făcute în conturile Asociaţiei Culturale Music Concept deschise la BCR Berceni:

RO32 RNCB 0064 1467 5340 0001, cont RON

RO75 RNCB 0064 1467 5340 0003, cont EURO

Sursă foto: libertatea.ro

Leo Iorga - IMG 4408 150x150Citește și: Laura Cosoi își dezvăluie secretele frumuseții

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.