5 ponturi care te vor face atractivă în ochii bărbaților

în ochii bărbaților -   n ochii b  rba  ilor

5 ponturi care te vor face atractivă în ochii bărbaților. De ce este o femeie apreciată de bărbați? Reprezentanții sexului tare au câteva lucruri la care se uită atunci când e vorba despre o femeie. Iată câteva sfaturi care te pot face să le iei ochii domnilor.

1. Zâmbetul

Specialiștii spun că este dovedit științific faptul că zâmbetul ne face mai atrăgători și vei fi perceput de către ceilalți într-un mod pozitiv, dacă ești o persoană zâmbitoare.

Conform autorilor Allan și Barbara Pease, femeile preferă bărbații care le fac să râdă, cu cât bărbatul o va face mai mult să râdă cu atât șansele lui de a o cucerii cresc. Studiile arată că femeile se simt atrase de bărbații care le fac să râdă, iar la rândul lor bărbații sunt atrași de femeile care râd la glumele lor.

2. Machiajul

Machiajul este foarte important, dar trebuie adaptat în funcție de ocazie. Machiajul de zi trebuie să fie cât mai natural, atât cât să corecteze, pe cât posibil, imperfecțiunile feței. Ochii joacă un rol important în jocul atracției, așa că folosiți un fard care vă va scoate ochii în evidență și vă va face mai atractivă. De asemenea, bărbații se simt atrași de femeile care acordă o atenție specială aspectului lor fizic.

3. Îmbrăcămintea

Aceasta trebuie să vă avantajeze și să vă scoată calitățile în evidență. Cert este că nu se recomandă să arătați prea multă piele, altfel ați putea părea vulgară. Puteți fi sexy și îmbrăcată decent și având un decolteu cât mai discret, dar purtând o haină în acord cu formele dumneavoastră și o culoare care să vă vină bine.

4. Rujul

Tot studiile au arătat că rujul este foarte important pentru a vă face suficient de atractivă în ochii bărbaților. Rujul a fost inventat de vechii egipteni în urmă cu 4 mii de ani, acesta, conform autorilor Alan și Barbara Pease, avea rolul de a atrage din punct de vedere sexual.

Vezi continuarea aici: Almanah Online

foto: wallpaperswide.com

în ochii bărbaților - NIGHT HUG1 768x777 1 150x150Citeste si: Ce parfum are IUBIREA pentru tine?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.