Mergem la Amadeo?

- images10

#daddy cool

Am plecat la Bruxelles. Pana aici nimic nou. Pentru ca am promis sa va arat locuri faine din lume,  faceti cunostinta cu Amadeo. Chiar daca pare ca  va trateaza cu ingamfare,  e baiat bun. Daca il cauti pe Google, Amadeo  se face cunoscut prin ” The place for ribs”  =  locul pentru coaste.

Mai trebuie sa va spun ceva?

Sos dulce -acrisor, un pahar de vin rosu  si coaste cat poti sa duci.  Este unul dintre locurile unde  poti manca,  nu bine, foarte bine! Un loc multicultural, datorita clientilor, desi intim,  zgomotos, tot datorita clientilor.  Crezi ca poti sa rezisti miresemelor? Gresit! Toata lumea o sa iti spuna ca sosul barbecue si coastele pe gratar  fac toti banii.  Nuuu, mai mult decat atat…

Amedeo iti spune  „all you can eat”. Si dupa ce ai terminat o coasta , mai vine una si inca una. Pana la victoria finala!  Pofticiosii au prioritate! Pofta buna!

 

Live & Believe

- Fotor 143369424620457

- 4119985 - thumb 600

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.