Ești mamă și revii mai repede la muncă? Statul a mărit indemnizațiile!

indemnizațiile - Indemniza  ia pentru cre  terea copilului

Ești mamă și revii mai repede la muncă? Statul a mărit indemnizațiile! În deja celebra ședință de guvern de azi, pe lângă prezența președintelui Iohannis, am am avut parte și de o decizie importantă pentru părinți: majorarea sumei de bani pe care aceștia o primesc dacă revin la muncă înainte de terminarea concediului de creștere a copilului.

Suma va fi una fixă, de 650 de lei și a fost denumită „stimulentul de inserție.„ Aplicarea acesteia va începe cu luna aprilie. La acest moment, această indemnizație este la valoarea de 500 de lei, reprezentând jumătatea din suma minimă pentru coeficientul de creștere a copilului.

România este, în acest moment, o țară aflată în declin demografic, cu o natalitate care ne situează pe ultimele locuri în Europa. Motivele pentru care am ajuns în această situație sunt multiple, dar printre ele se numără și cele de ordin financiar, dar și profesional, româncele fiind mai mult preocupate de dezvoltarea și menținerea unei cariere decât de întemeierea unei familii.

Tocmai de aceea sunt absolut necesare inițiative legislative și guvernamentale care să încurajeze natalitatea și creșterea copiilor.

Sursă foto: bebee.ro

indemnizațiile - 704f2 buying a house 150x150Citeste si: Guvernul îți plătește chiria dacă ai job în altă localitate

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.