Indemnizația pentru creșterea copilului- ce coșmar!

indemnizația - emma1105

Indemnizația pentru creșterea copilului- ce coșmar! Despre indemnizaţia pentru creşterea copilului se pot scrie tone de articole. Că e bună, că îţi dă senzaţia că ai o plasă de siguranţă. Indemnizaţia aia nu te face să vrei să ai copii, dar îţi dă senzaţia că undeva ai o soluţie dacă nu îţi mai ajung economiile.

Da, în România, nu ştiu cum e în alte ţări, în România trebuie să ai ceva bani…puși la saltea, dacă vrei să faci un copil. Altfel nu eşti sută la sută sigură că vei rezista. Aş vrea să trăiesc într-o ţară în care să simt că le pasă.

Eu am prins plafonarea la 3400 ron. N-aş fi putut să trăiesc decent din banii ăştia. Numai dacă iau ratele la numărat şi nu îmi iese calculul. Aşa că m-am întors la muncă…Că mine sunt multe mămici, genul ăla care chiar au făcut şi vor să facă ceva, să lase ceva după ele, să fie eficiente. Genul ăla care moare de dorul copilului!

Citește și: [VIDEO] Domnu’ Smiley, stai un pic, fă o poză cu ăsta mic!

Când ne sunt păstrate dările, ele sunt mai mereu calculat în funcţie de cât câştigăm. Acum, când vorbim de ipoteza în care statul ar urmă să dea ceva bănuţi, atunci intervine buba. Fie că ai de aşteptat să îţi recuperezi banii din Cuminţenia Pământului, fie că e vreo recalculare care a ieşit, în mod straniu, în favoarea ta.

Aşa că vreau doar să vă rog să aveţi grijă de voi, n-aş băga mâna-n foc că o să ne ajute cineva. Replafonarea are logica ei, dar să nu schimbăm nimic. Femeile merită 85%! Fără plafon, dar cu o prelungire a perioadei luată în calcul, asta mi se pare că e soluţia. Dacă cineva reuşeşte să fraudeze cifrele din ultimul an de muncă, hai să ne gândim la – trei ani!

Să fim sănătoşi, aşa mă gândesc!

Sursă foto: Fotograv

indemnizația - 375330 304330499579223 203752450 n 150x150Citește și: Mădălina Ghenea, sarut pe fundul mării!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.