Infocons – aplicația care te ajută să știi ce cumperi

Infocons - sorin mierlea

Infocons – aplicația care te ajută să știi ce cumperi Invitat astăzi la Emma Zeicescu, Sorin Mierlea, președintele InfoCons, a vorbit telespectatorilor Perfect Imperfect despre ce înseamnă să fii un consumator responsabil, educat, care să știe ce cumpără, să aibă spirit civit.

Citește și: Laura Cosoi: ”Îmi cumpăr legumele, fructele, doar din supermarket!”

”Eu încurajez întotdeauna consumatorul să caute produse românești de calitate, iar calitatea cea mai bună este dată de încrederea în produs, iar încrederea cea mai puternică este eticheta. Ai o aplicație gratuită, Infocons, descărcabilă pentru IOS și Android, cu care scanezi codul de bare, îți dă codul de bare. Dacă are celebrele E-uri, se albăstresc și primești toate informațiile legate de cât de mult poți consuma din produsul respectiv.

Una dintre principalele obligații ale consumatorului este să facă o reclamație. Dacă tu faci o reclamație, s-ar putea ca eu să nu mia pățesc același lucru. Iar în momentul în care aceste lucruri, reclamații, se rezolvă, începe și la noi să fie o atmosferă mai europeană”

Sursă foto: infocons.ro

Infocons - 16110436 1854515351429516 7932895593184100352 n1 150x150Citește și: Cea mai frumoasă femeie?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.