METEO – vești proaste de la ANM, revin furtunile puternice!

meteo - storm lightning sky

METEO – vești proaste de la ANM, revin furtunile puternice! ANM a emis o informare meteo valabilă, într-o primă fază, până mâine dimineață, atenționare de fenomene meteo severe, ploi având caracter torențial, vijelii, descărcări electrice și grindină.

Informarea este valabilă pentru zonele de vest, nord-vest ale țării, Carpații Occidentali și nordul Orientalilor, dar instabilitatea se va accentua, de mâine după amiază, la nivelul întregii țări.

Citește și: METEO – Iunie cu vreme frumoasă, fără caniculă, fără ploi

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie
Ziua/luna/anul: 06-06-2017 Ora : 11:00 Nr. mesajului:
Intervalul : 6 iunie, ora 16 – 7 iunie, ora 09
Zonele afectate : conform textului
Fenomene : instabilitate atmosferică moderată;
Mesaj :INFORMARE METEOROLOGICĂ

      În vestul și nord-vestul țării, precum și în zona Carpaților Occidentali și nordul Carpaților Orientali, în special în după-amiaza zilei de marți (6 iunie) și în a doua parte a nopții de marți spre miercuri (6/7 iunie) vor fi intervale în care instabilitatea atmosferică se va accentua. Vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.
      Se vor înregistra cantităţi de apă care, în intervale scurte de timp, vor depăşi local 15…20 l/mp și izolat 35 l/mp.

NOTĂ: Începând din a doua parte a zilei de miercuri (7 iunie) și până în prima parte a nopții de joi spre vineri (8/9 iunie), instabilitatea atmosferică va fi accentuată în zonele de munte și în regiunile sudice, estice și centrale.

 

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

meteo - harta

Photo via VisualHunt

meteo - Covrigi Pretzel 6 150x150Citește și: Covrigi făcuţi în casă – reţetă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.