METEO – Informare ANM – urmează 5 zile de GER!

ger - ger frig

METEO – Informare ANM – urmează 5 zile de GER! După ninsorile din ultimele 24 de ore, care au adus un strat consistent de zăpadă prin sudul țării, meteorologii au emis astăzi o informare meteo de ger, care se întinde pe o perioadă de 5 zile:

Tipul mesajului : Informare meteorologică
Sursa : Administrația Națională de Meteorologie
Ziua/luna/anul: 09-02-2017 Ora : 9:00 Nr. mesajului:1
Intervalul : 09 – 14 februarie
Zonele afectate : conform textului
Fenomene : val de frig, nopţi geroase
Mesaj : 

INFORMARE METEOROLOGICĂ

 

Vremea va deveni deosebit de rece în majoritatea regiunilor, dar mai ales în est și sud, unde temperaturile maxime se vor menține preponderent negative. Nopțile vor fi geroase, la începutul intervalului (în noaptea de joi spre vineri, 09/10 februarie) mai ales în Moldova și în depresiunile intramontane, apoi, local și în Muntenia, Oltenia, Transilvania și izolat în celelalte regiuni.

           Temperaturile minime se vor situa, în general, între -17 şi -10 grade, mai scăzute sub -22 de grade, îndeosebi în depresiunile din estul Transilvaniei și jumătatea de nord a Moldovei.

Notă: În cursul zilei de joi (09 februarie) vor mai fi ninsori slabe cantitativ în Moldova, Muntenia și Oltenia, precum și în zonele de munte, iar vântul va avea unele intensificări în regiunile sudice, spulberând trecător zăpada. Pe arii restrânse în sud-est vor mai fi depuneri de polei.

 

 

În funcţie de evoluţia meteorologică, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

ger - harta

Sursă foto: gazetadâmboviței.ro

ger - cold hands 0 768x512 150x150Citeste si: Cum repari mâinile crăpate de ger?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.