Vremea – 3 zile cu ploi abundente. ANM a emis informare meteo

meteo - ploaie

Vremea – 3 zile cu ploi abundente. ANM a emis informare meteo. Vremea pare să-și fi spus că ne-a răsfățat prea mult cu aceste temperaturi demne de vară și cu un soare care deja are puterea de a da un prim bronz. Ca atare, de astăzi după amiază și până sâmbătă la ora 06, vom avea parte de ploi în cea mai mare parte a țării, ploi însoțite de vijelii și descărcări electrice.

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie
Ziua/luna/anul: 04-05-2017 Ora : 10:00 Nr. mesajului:
Intervalul : 4 mai, ora 16 – 6 mai, ora 06
Zonele afectate : conform textului;
Fenomene : instabilitate atmosferică accentuată, ploi însemnate cantitativ;
Mesaj :

INFORMARE METEOROLOGICĂ

      În intervalul menţionat vor fi intervale de timp în care instabilitatea atmosferică  va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător și cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 30…40 l/mp.
Î
n seara zilei de joi (4 mai) și în noaptea de joi spre vineri (4/5 mai), astfel de fenomene vor fi mai frecvente la deal, la munte, în sud-vestul și centrul ţării.
Pe parcursul zilei de vineri (5 mai) și în cursul nopții de vineri spre sâmbătă (5/6 mai), manifestările de instabilitate atmosferică se vor semnala cu precădere în zonele deluroase și montane, precum și în Oltenia, Transilvania și local în Muntenia.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

meteo - harta
Photo credit: docoverachiever via VisualHunt /  CC BY

meteo - 1200x672 lf wk21 cg may blog header 3 1200x672 acf cropped 150x150Citește și: Sfaturile psihologului: Picioarele ne „vorbesc”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.