Inside Out!

- inside out 11 1024x576

E duminica. Ora pranzului. Am pus cartofii la fiert. Pestele fierbe si el. Am pus copilul la somn. Nu vrea. E pe veselie. Il las in pace. Acum canta. Na na na, na na na! Gata, cred ca a adoarmit. Gresit. Se joaca in pat si chitaie ca un soricel. Ma retrag in baie. Sa-l aud daca plange. Si zapez pe net. Inside out!- inside out 1

Am avut vreo 2 recomandari pana acum. „Trebuie sa-l vezi, e super animatie”, imi spunea sor’mea. Caut trailer-ul si dau play! Rada ca proasta in baie. Imaginati-va o un desen animat despre ce e in mintea femeilor si a barbatilor, in diverse situatii de viata. Comedie. Punct. „Pentru asta am renuntat noi la pilotul ala brazilian?”, „Comme, fly with me Gatinha!” (replica pilotului brazilian)  „The foot is down”( sau cum pune barbatul piciorul in prag! Savuros!

Ps: a adormit!

Gata, m-am hotarat, trebuie vazut tot!

Live & Believe

 

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.