De ce se întamplă lucruri oamenilor buni?

de ce - Fotor 147509225558570 576x1024

De ce se întamplă lucruri oamenilor buni? N-am explicaţii, nici măcar vreun calcul. Pur și simplu așa mi se pare, oamenii buni sunt mai încercaţi.

Vorbeam de curând cu o prietenă care a păţit o trăsnaie, genul ăla…nici foarte complicată, nici foarte plăcută. Când am aflat, mi-a venit în minte gândul ăsta: oamenii buni păţesc lucruri.

Pot sa ma duc spre gânduri biblice, cum că …mai ales cei buni sunt testaţi. Întrebarea mea este de ce e nevoie de asta dacă știm deja că sunt oameni buni.
Viaţa asta mi se pare așa un mare și misterios Purgatoriu, ca o fâșie tranzitorie…cumva. Trebuie să demonstrezi – că poţi, că știi, că vrei, c ești bun, că simţi, că iubești…

În Purgatoriu este despre alegeri, bune sau rele. Toate complicate…Uneori visez la o existenţă mai ușoară fără atâtea provocări, pe undeva parcă am obosit.
Dar cum scriu aceste rânduri realizez ca în Purgatoriu și oboseala e o alegere. Poţi să o alegi și gata!

Oamenilor buni, priviţi înainte!  E singurul îndemn în care mai cred. Victoria nu e scopul, ci drumul până la îndeplinirea visului. Vă urez răbdare! Bună dimineaţă să ai 🙂

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.