Ce am învăţat de când sunt mamă?

Ce am învăţat de când sunt mamă? - 16464656 175912739563434 9141342297554681856 n

Ce am învăţat de când sunt mamă? Cine spune că aducerea pe lume a unui pui este trebă uşoară, bate câmpii. Să îl creşti, e şi mai complicat uneori. Fiecare femeie se schimbă atunci când devine mama, găseşte în ea resurse nebănuite, indiferent cât etse de greu. Imia duc aminte şi acum de ziua în care a venit pe lume Idris – Ziua în care te-ai născut tu.

Nu ai cum să treci peste toate momentele frumoase şi complicate care itiu vor bate la uşa şi pentru care trebuie să găseşti în ţine energii nebănuite. Să oferi fără să ceri înapoi, asta se întâmplă cu puiul cel mic. Este un drum doar dus către viitor, un drum de la care nu ai cum să te abaţi, nu ai cum să renunţi şi care te va duce pe culmile fericirii.

Printr-o privire, puiul îţi va transmite iubire, aşa cum nu ai trăit vreodată. Pentru tine această experienţă e de natură să te dezvolte că om, să te întărească şi să îţi facă inima să suspine, de bucurie. Să fii mama, e atât de tare că sentiment, încât nu se poate cimpara cu nimic. Indiferent ce îţi vor spune unii şi alţii, tu eşti cea mai bună maam pentru puiul tău. Să nu uiţi asta!

Citeste si: De ce ne pasă de gura lumii?
Am stat şi m-am gândit – Ce am învăţat de când sunt mamă?

  • Răbdarea– Nu am răbdare de fel, mă aprind repede. Am alt ritm, ştiu asta. Viteză! Şi observ că deşi îmi merge mintea rebede, faptul că nu am răbdare e un handicap. Cu Idris am învăţat să am ceva mai multă răbare. E tare să stai  și potolit!
  • Frică– N-am întâlnit alt sentiment mai crunt. Când eşti mamă,  ai un ghem în suflet, dacă puiul e ok, dacă nu cumva i se poate întâmpla ceva?  Chiar şi când puiul are 30 de ani, rămâi cu această frică în suflet!  Sunt sigură, văd cum e la aproape 3 ani. Totul e să ţii frica în frâu, să nu te apuci să legi copilul de tine. N-ai să poţi fii cu el mereu, ştii asta. E imposibil! Aşa că spune rugăciunea şi cere Cerului să îl aibă în pază când nu eşti lângă el. Are şi puiul îngerii lui!
  • Iubirea– Asta e cea mai tare dintre ele. Iubirea de mamă este sentimentul suprem de iubire. Deasupra mai e doar iubirea pe care o trimiţi Cerului. Printre cele lumeşti însă, iubirea de mamă este cea mai cool. Când te uiţi la el şi te vezi pe tine și te intrigă. Cum ăsta e puiul meu? Şi îţi pleacă din suflet „porții” de iubire,  îi dai tot ce eşti și chiar și mai mult. Oricând,  în orice condiţii și indiferent de situaţie. Dacă asta nu e cea mai pură dragoste, atunci care e?

Așa că dragi mămici, alungaţi oboseala aia pe care ştiu că o aveţi şi zâmbiţi. Sunteţi al dracului de norocoase! Luați-vă copiii în brațe, spuneți-l că îi iubiți și mergeți mai departe. Suntetți mai puternice decât credeți, chiar și când vă vine să plângeși de somn, stres și nedereptăți. Nu uitați, indiferent cine te judecă, ești cea mai BUNĂ mamă pentru puiul tău! Love, Em!

Ce am învăţat de când sunt mamă? - astrologie 150x150Citeste si: Ție când ți se împlinesc visele?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.