Iohannis: „Voi convoca noul Parlament pe 20 decembrie!„

Iohannis - iohannis 94

Iohannis: „Voi convoca noul Parlament pe 20 decembrie!„ În cadrul unei conferințe de presă susținută la Palatul Cotroceni, președintele Iohannis a venit cu noi informații legate de procedurile pe care urmează să le ducă la bun sfârșit după ce Biroul Electoral Central a dat publicității rezultatele finale ale alegerilor parlamentare.

„Vreau să felicit partidele care au reuşit să intre în parlament, sigur că în primul rând PSD, care a reuşit să obţină scorul cel mai bun. Îi felicit pe toţi cei 465 de parlamentari care vor formă noul Parlament al României. Urmărind discuţiile din spaţiul public, am auzit o sintagma: votul popular. Alegerile sunt un vot popular, iar votul popular de la aceste alegeri nu a desemnat niciun partid cu majoritate absolută. Voi convoca noul parlament pentru marţi, 20 decembrie, ora 12, iar pentru miercuri, 21 decembrie, şi joi, 22 decembrie, voi convoca consultări cu partidele politice”, a declarat Iohannis.

Președintele Iohannis a anunțat, în cadrul conferinței de presă și faptul că va retrimite Parlamentului „Legea lui Dragnea„ prin care erau eliminate 102 taxe nefiscale, motivația fiind: „Nu cred că este bine să se renunţe fără o discuţie aprofundată, aşezată, calmă la taxa radio şi taxa tv. Din acest motiv trimit legea înapoi în Parlament. Va discuta această chestiune şi va lua o decizie fie de renunţare la taxa, fie de păstrare a taxei Atunci, sigur, va trimite trimite legea în formă în care se va consideră atunci.„

Sursă foto: libertatea.ro

Iohannis - obamaclinton 150x150Citeste si: Fotografiile anului 2016

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.