Iskra Lawrence, modelul care s-a dezbrăcat în metrou

Iskra Lawrence - landscape nrm 1419019419 iskra lawrence by rafael clemente

Iskra Lawrence, modelul care s-a dezbrăcat în metrou. Modelul cu forme, Iskra Lawrence,  a făcut un pas curajos în urmă cu câteva zile. Într-un dintre diminețile aglomerate, modelul care nu are dimensiunile 90-60-90 a ales să le vorbească oamenilor despre frumusețe și despre ce înseamnă să fii mereu sub presiunea imaginii.

Iskra le-a mărturisit  celor care o priveau  ce a simțit în momentele în care oamenii au respins-o pentru că o considerau supraponderală.

„Nu mă judecați după cum arăt, sunt mai mult decât se vede. Sunt un spirit, o energie. Suntem mai mult decât piele. Suntem frați și surori! Suntem cu totii egali!”, le-a explicat Iskra călătorilor din New York

Citeste si: Femei în politică – dragoste cu năbădăi!

Foto: cos.h-cdn.co

Iskra Lawrence - primafotografie 150x150Citeste si: IMAGINEA ZILEI – Prima fotografie din lume valorează 450.000 de euro!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.