Greșeli pe care le faci când îți îndrepți părul

îți îndrepți părul -     i   ndrep  i p  rul

Greșeli pe care le faci când îți îndrepți părul. Trebuie să ştii care sunt cele mai comune greşeli pe care femeile le comit când îşi îndreaptă părul acasă, cu placa, pentru a fi sigură că nu le vei mai face!

1. Foloseşti placa la temperatura maximă – nu ai nevoie de temperatura maximă decât dacă eşti o mulatră veritabilă cu un par în stilul afro. În cazul în care nu eşti mulatră, încearcă să foloseşti placă de îndreptat la o temperatura medie. Dacă ai deja părul drept şi placă o foloseşti numai pentru a-ţi finisa coafură, e de la sine înţeles că o vei folosi la intensitate mică.

2. Nu foloseşti protecţie termică – cele mai multe dintre femei nu acordă importantă cuvenită produselor care protejează termic firul de par aşa că îşi expun părul la temperaturi mari şi apoi se trezesc cu vârfurile despicate. Ai face bine să foloseşti cel puţin un produs care-ţi oferă protecţie termică de fiecare dată când îţi îndrepţi părul ori când îl expui unor temperaturi ridicate.

3. Treci cu placa de mai multe ori peste o şuviţă de par – ai voie de maximum 2 ori să treci cu placă peste o şuviţă. Dacă foloseşti placă în mod corespunzător îţi garantez că nu va fi nevoie să faci acest lucru de mai multe ori!

Sursa: De stiut.com

Foto: paperblog.com

 

îți îndrepți părul - sanatate femeie unghii shutterstock 56536036 1024x768 150x150Citeste si: Obezitatea, dincolo de PREJUDECĂȚI

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.