Îţi place să ronţăi seara? Uite ce poţi mânca

Îţi place să ronţăi seara? Uite ce poţi mânca - hummus1

Dacă va place să ronţăiţi la ore târzii, e bine să va faceţi o lista. Care sunt produsele alimentare care pot fi mâncate seară fără să ne îngraşe? Specialiştii spun că o  gustărică la ceas de seară cu produsele potrivite, nu trebuie sa fie  neaparat un factor de stres. Iată câteva Tips & Tricks :Îţi place să ronţăi seara? Uite ce poţi mânca - hummus

  • Bea un pahar de apă –  Inainte sa dai iama in frigider, mai bine ia un pahar cu apa. Asteapta macar zece minute pana sa incepi sa spui : mi-e foame! Aşa vei afla dacă nu cumva era doar senzaţia de sete, ascunsă în spatele poftei de a mânca ceva.
  • Alege alimente fără grăsimi  – Poţi încerca batoane din morcov, popcorn făcut în casa fără ulei, supă de legume fără smântână, humus făcut în casă sau peste.
  • Dulciuri făcute fără zahăr – Dacă ţi-e poftă de o îngheţata specială, poate e mai bine să o faci direct din fructe (ex: căpşuni şi banană) şi iaurt. Nu adaugi zahăr, laşi la congelator şi o savurezi la ceas de seară.
  • Renunţă la sucuri – Alimentaţia ţine de foarte multe ori de o obişnuinţă păcătoasă. Mulţi dintre noi ne-am obişnuit să bem un pahar cu suc la cină. Cum ar fi dacă il inlocuiesti preţ de câteva zile cu apă şi lămâie? Incearca. Poţi să alegi apă minerală. Ştii ce vei observă după câteva zile? Nu îţi mai este poftă de suc.

*Vezi cum sa pui in practica cele de mai sus:

Live & Believe 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.