Te iubesc așa cum ești, dar trebuie să te SCHIMB !

schimb - 123 istock 000020045962large bmgi 1024x794

schimb - am Cancer 2 150x150Articol scris de Iancu Ionuț

Te iubesc așa cum ești, dar trebuie să te SCHIMB ! „Te iubesc!„ sau „ești tot ce îmi puteam dori de la viață„. Sunt doar două exemple de gânduri pe care i le transmitem persoanei iubite în acea perioadă de euforie din viața noastră, când aburii dragostei ne asteziază total. Și ce frumos ar fi dacă lucrurile ar rămâne la nivelu ăsta. Numai că nu se întâmplă așa. Nu trece mult timp și, de obicei din partea feminimă a relației vine inevitabilul: „Te iubesc ca în prima zi, nu aș schimba nimic la tine, dar, dacă ar fi să schimb ceva, ar fi….„

Și începe un catastif de lucruri pe care marea ta dragoste le vrea repede și iremediabil modificate:

  • Gata cu hainele astea. Trebuie să trecem la alt nivel, o să facem o schimbare benefică în vestimentația ta. În weekend mergem la shopping.
  • Știi..ieși cam des cu băieții. Ok, am înțeles, stați doar la bere, dar mie nu îmi place că bei alcool și ca atare va trebui să reduci treaba asta la o dată pe lună.
  • Vei dormi pe partea stângă a patului. Trebuie să știi să faci concesii în iubire. Nu mă interesează că nu ai dormit niciodată în altă parte decât pe dreapta.

Și lista ar putea continua, dar o să vă las pe voi să completați. De unde nevoia asta de nestăvilit de a schimba ceva la persoana iubită? Mai ales din partea femeilor? Se presupune că v-ați îndrăgostit de el exact așa cum era. Sau voi, de fapt, v-ați îndrăgostit de ideea că acel material brut ar putea fi șlefuit cum vreți?

Îmi povestea o prietenă că femeile preferă întotdeauna băieții răi, pentru că acolo vor avea de lucru să schimbe ceva, să îi aducă pe drumul cel bun. Păi de ce să te chinui să îl aduci pe unul rău acolo unde trebuie, când există deja băieții buni? Ciudată minte aveți. Dar tocmai asta cred că ne atrage și pe noi. Și tocmai de aceea nici nu încercăm să vă schimbăm. Ce farmec ar mai avea pe lumea asta o femeie care să nu vrea să creeze haos, doar ca să pună totul înapoi în ordine?

schimb - 13514443 1097454930320025 717972194 n 150x150Citeste si: De ce MOARE o relație?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.