De ce te iubesc?

De ce te iubesc - De ce te iubesc 1024x684

Text de Alexandru Pop

De ce te iubesc? Mă întrebi mereu de ce te iubesc. Te iubesc… nu pentru că eşti frumoasă. Nici măcar nu te cunosc bine, ne întâlnim rar! În rest, am doar câteva fotografii cu ţine, iar soarta fotografiilor este tristă. Rezistă doar cele care ne arată aşa cum vrem noi. Nu vom avea fotografii cu noi abia treziţi din somn, bolnavi, trişti.
Te iubesc pentru că eşti asemenea valurilor marii îmbrăţişând ţărmul. Mă atingi, mă îmbrăţişezi, apoi te retragi în larg cu simţămintele tale  reci! Din nou, şi din nou, şi din nou… Te joci cu inima mea, în timp ce ochii tăi verzi îmi sfâşie mintea. Vorbele tale sunt vânt, ele îmi susură în ureche „te iubesc”, că apoi să fosneasca în depărtare –  ” ba nu”!

Dar eu te iubesc şi vreau să mă scufund în adâncurile tale, vreau să-ţi simt părul mirosind a alge pe faţa mea, să mă îmbrăţişezi, să simt cum îmi iei aerul, cum pieptul meu tresaltă în agonie. Să zac apoi întins în lumina lunii, iar tu să îmi dai să respir răsuflarea sărutului tău. Vreau să te iubesc…
Te iubesc pentru că vreau să fiu lângă tine atunci când te trezeşti, să îți zâmbesc și să-ți fac dimineaţa frumoasă. Vreau să fiu lângă tine atunci când eşti bolnavă, pot să încerc să îți fiu leac? Vreau să fiu lângă tine atunci când eşti tristă. Tristeţea ta este doar un coșmar. Spune: „La naiba, viaţa e frumoasă!”
Te iubesc pentru că eşti o femeie puternică, pentru că nu ai nevoie de mine. Pentru că dacă voi face parte din viaţa ta, va fi o alegere, nu o întâmplare. Pentru că voi avea certitudinea că ne aparţinem cu adevărat, că suntem egali și că ne asumăm viața în doi. Nu voi avea lângă mine o „pisică”, ci un partener.
Te iubesc pentru că m-ai făcut să râd din nou, pentru că m-ai făcut să vreau să fiu cel ce am fost. Pentru că m-ai făcut să mă întreb cum am ajuns aici, să văd că am greşit, să văd că pot încă să fiu eu. Te iubesc pentru că eşti, pentru că mi-ai dezvăluit o parte din ţtine şi m-ai făcut curios să descopăr şi restul.  Te iubesc pentru că te iubesc, te iubesc pentru că vreau ca eu şi tu să devină… noi! De ce te iubesc? …Nu ştiu

Foto: 3.bp.blogspot.com

De ce te iubesc - covermakeup 150x150Citeste si: Pooezia zilei – totul e simplu

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.