De ce e bine să comunici în iubire? 

comunic - emma0805

De ce e bine să comunici în iubire? Nimic nu e mai puţin interesant decât o relaţie aridă, plata, lipsită de explozii. E păcătos de simplă! Tare plictisitoare…

Uneori viaţă te duce şi te da cu capul de pereţi, te aruncă de colo …colo. Şi nu te iartă nici în relaţii, uneori apar situaţii pe care nu le gestionezi mereu corect. Şi te uiţi la al tăi şi îţi dai seama că trebuie să vorbiţi, pe bune, nu doar despre chestiunile curente ale zilei, responsabilităţi sau sarcini care te-au enervat la serviciu. E nevoie de un pahar de vin şi doi oameni care vor şi fac ceva că relaţia să meargă. Altfel, se duce …de suflet! O relaţie trebuie menţinută şi da, e o mare negociere. Odată ce treci de faza amorezării, apare negocierea.

Nu ştiu care parte e mai frumoasă, dar ştiu care e cea mai grea- supravieţuirea în amor! Cu bune şi rele, dar mereu cu comunicarea la îndemână. Aşa că deschideţi sticlă şi puneţi de-un pahar de vorba! Ajută, jur! Și veți putea să descoperiți mereu că mai există ceva nou la voi, luați fiecare în parte sau împreună.

Citește și:  În fiecare dintre noi e un înger şi …un drăcuşor?

Și aici sunt multe de spus. Sau puține. Trebuie să simți exact când și cât să spui. Uneori, e de ajuns un ”te iubesc” sau ”îmi este dor de tine”, iar altă dată e nevoie să ne uităm în ochii celuilalt și să fim fermi: ”hai, ia un loc lângă mine, aș vrea să vorbim câte ceva”.

Tu când ai vorbit ultima dată pe bune cu partenerul tău? Dacă este prea mult de atunci, după ce ai citit editorialul acesta, umple două pahare de vin, fă două cafele, și vorbiți. Și nu uitați să vă iubiți.

Sursă foto: Fotograv

comunic - Untitled 150x150Citește și: Mihaela Rădulescu – mesaj pentru bărbații hărțuitori!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.