IUBIRILE lui Michael Jackson – REGE și pe scenă și în viața femeilor

michael jackson - michael jackson

Iubirile lui Michael Jackson. Astăzi ar fi împlinit 58 de ani. Născut pe 29 august 1958, Michael Jackson a devenit regele muzicii pop. Dar poveștile de iubire create în jurul său îi fac pe mulți să vorbească despre el ca despre regele din viața multor femei celebre.

Pe lângă iubitele oficiale ale lui Michael Jackson au mai fost relaţii despre care nu s-a aflat nici până acum dacă au fost sau nu adevărate. Cu toate că nu a fost confirmată niciodată, se pare că prima iubirea a lui Michael a fost Diana Ross. În 1969, Diana a descoperit Trupa Jackson 5 pe care a prezentat-o publicului din Beverly Hills. Se zvonea că starul a fost atât de îndrăgostit încât a cerut-o de nevastă, cu toate că era mai mic cu 14 ani decât ea.  Se pare că cei doi au fost atât de apropiaţi încât Michael Jackson a menţionat în testament că Diana Ross va avea custodia copiilor lui, în cazul în care mama sa moare.

Prima iubire oficială a lui Michael a fost, însă, actriţa Tatum O’Neal. Ea povesteşte într-o carte că l-a cunoscut pe Michael când avea 17 ani, într-un club. Tatum avea atunci numai 12 de ani şi îl descrie pe micul star ca fiind un tânăr fricos, timid, singuratic şi inocent. Se pare că melodia „She’s Out of My Life” de pe albumul „Off the Wall” i-a fost dedicată. Michael îşi amintea cu nostalgie de prima lui iubită. În 1983, la 25 de ani, Michael a avut o relaţie cu actriţa Brooke Shields. Relaţia a durat doar un an, însă au rămăs buni prieteni. După moartea starului, Brooke Shields a declarat că are sufletul împietrit de tristeţe din cauza teribilei dispariţii a bunului şi adevăratului său prieten, Michael.

Citește continuarea pe Antena3.ro

michael jackson - 150211 whitneyhouston1 768x614 150x150Citeste si: HOLOGRAMA lui Whitney Houston – turneu mondial

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE – Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.