Ivanka Trump: ”Am suferit de depresie!”

Ivanka Trump - ivanka trump 1024x596

Ivanka Trump: ”Am suferit de depresie!” Ai putea crede că o femeie precum Ivanka Trump, fiica celui mai puternic om din lume, președintele SUA, o femeie de afaceri de succes și o mamă împlinită, nu are de ce să sufere, nu are de ce să cadă în depresie. Într-un interviu pentru celebrul Dr Oz, difuzat chiar ieri, Ivanka Trump a recunoscut că după fiecare sarcină a ei a suferit de depresia postpartum.

„A fost o perioadă foarte dificilă și emoțională pentru mine, deoarece simțeam că nu mă ridicam la potențialul meu de părinte, antreprenor și manager”, a adăugat fiica în vârstă de 35 de ani a președintelui american. „Am avut sarcini atât de ușoare încât, dintr-un anumit punct de vedere, acea juxtapunere m-a afectat și mai grav”, a dezvăluit Ivanka Trump în același interviu.

Citește și: Donald Trump, din nou bunic, pentru a noua oară!

„Mă consider o persoană foarte energică. Sunt ambițioasă. Sunt pasionată de ceea ce fac. Sunt condusă de proiectele în care mă implic. Însă acest sindrom îi afectează pe părinții din întreaga țară”, i-a mărturisit ea prezentatorului Dr. Oz. „Trebuie să treceți peste toate aceste lucruri”, s-a adresat ea spectatorilor.

După interviul acordat de Ivanka Trump, jurnaliștii care realizează emisiunea „USA Today” au comentat pe larg informațiile dezvăluite de fiica președintelui american. „Depresia nu face discriminări. Nici măcar Ivanka Trump, care deține toate avantajele pe care putea să le aibă o mamă care lucrează, nu a fost scutită de această tulburare a stării de dispoziție”, au declarat jurnaliștii americani.

Ivanka Trump și soțul ei, Jared Kushner, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în 2009 și au împreună trei copii — o fiică și doi fii — cu vârste cuprinse între un an și șase ani.

Sursă foto: justjared.com

Sursă știre: Agerpres

Ivanka Trump - melania trump protests 150x150Citește și: Melania Trump, jignită în Croația!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.