Jamie Oliver, război pe toate fronturile contra obezității

Jamie Oliver - giphy downsized large

Jamie Oliver, război pe toate fronturile contra obezității Nu mai este un secret pentru nimeni că Jamie Oliver, unul din cei mai cunoscuți Chefi din lume este și cel care încearcă de foarte mulți ani să învețe lumea că poți mânca bine, orice aliment, dar sănătos prin interpretarea rețetelor.

Tot Jamie Oliver este cel care a obținut suprataxarea băuturilor răcoritoare care au zahăr în compoziția lor. Mai nou, bucătarul este implicat într-un conflict deschis cu politicienii australieni, după ce un ministru din această țară a declarat că nu există o epidemie de obezitate la australieni, totul fiind doar o născocire a ”totalitarismului sănătății publice.

Citește și: Obezitatea, dincolo de PREJUDECĂȚI

„Dacă li se încredințează responsabilitatea de a reprezenta comunitatea, cel puțin ar putea să meargă să vorbească cu un medic de familie, un doctor, un chirurg specializat în chirurgie a obezității (sau) un pediatru care amputează membrele oamenilor pentru că au diabet de tipul II. Mie nu mi se pare că el citează lucruri bazate pe știință, nu cred că a vorbit cu un medic sau cu un pediatru, iar Organizația Mondială a Sănătății nu spune acest lucru despre Australia„ a declarat Oliver.

Statistica este și ea de partea lui Jamie Oliver, ultimele cifre date publicității de institutul de sănătate confirmând că unul din patru copii australieni este supraponderal sau obez. Jamie Oliver nu a ezitat să intre în conflict inclusiv cu prim ministrul Marii Britanii, Theresa May, pe care a acuzat-o de comportament politicianist față de strategia guvernamentală anti-obezitate.

Sursă știre: Agerpres

Sursă foto: giphy.com

Jamie Oliver - obezitatebun 150x150Citește și: Obezitatea în rândul copiilor – moștenire genetică!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.