Janet Jackson, mamă la 50 de ani!

Janet Jackson - Janet Jackson

Janet Jackson, mamă la 50 de ani! Visul lui Janet s-a împlinit, artista a devenit mamă la 50  de ani și a anunțat venirea pe lume a băiețelului  ei, Eissa Al Mana. Purtătorul de cuvânt al artistei a anunțat că nașterea a fost una fără probleme.

Janet și soțul ei Wissam al Mana sunt extrem de fericiți, titrează și presa de peste ocean, mai ales că acesta este primul copil al cântăreței. Iubită de public, Janet Jackson a primit deja mii de felicitări pe rețelele de socializare. Evident, cei mai fericți au fost membrii familiei Jackson, de la La Toya Jackson până la  unchiul TJ Jackson.

În urmă cu aproape un an, Janet și-a întrerupt turneul – Unbreakabale – pentru a face planuri de viitor ]mpreună cu soțul ei,  Wissam.  Planurile au devenit realitate și iată cum Janet se va concentra de acum, năcar o perioadă, pe cântece de leagăn. Janet Jackson  este la  al treilea mariaj și este de cinci ani soția miliardarul qatarez,  Al Mana.

Citeste si: Jennifer Lopez și Drake, oficial împreună!

Foto: Daily Starter

Janet Jackson - landscape nrm 1419019419 iskra lawrence by rafael clemente 150x150Citeste si: Iskra Lawrence, modelul care s-a dezbrăcat în metrou

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.