Joacă de-a copilăria

copilăria - emma1iunie

Joaca de-a copilăria.  M-am îmbrăcat frumos / Mi-am luat gândurile nocturne în poşetă / Am adunat ceva praf de stele, într-un pumn / Să-l am la mine, în caz că plouă / Am strâns în coada ochiului râsete de copil / Iar sărutul, sărutul ăla dulce, cu gust de mure, l-am păstrat pentru tine! / Vii?
Copilărie‘ mai 2017

Cea mai frumoasă parte a existenței, cea mai simplă şi mai pură, e copilăria! Momentul ăla magic, pe cât posibil, în care n-ai nicio grijă, totul pluteşte în jurul tău, pufos că vata pe baț şi alergatul fluturilor.

Ce poate fi mai frumos de amintit în capricioasa lună mai. Cine nu va scrie de copilărie, bestemat va fi să o fi uitat! N-ai cum, măcar pe alocuri şi tot ai să îţi aminteşti de ea toată viaţa. E esenţa Ta…pentru maturul care vei ajunge.

Citește și: Mi-e DOR de copilărie!

O odă adusă copilăriei, care a fost dificilă pentru mine, pe alocuri, nicio odă nu ar spune cât merită să primească perioada asta a vieţii. Cu gust de mure, căţărat în copaci şi prăjiturile mamei. Pe atunci ele erau regine, căci n-aveam prea multe. Ba chiar tânjeam adesea după ciocolată primită cândva din Germania, ce vis, ce magie.
Când nu ai multe, simţi lucrurile altfel …pe viitor. Mai potolit, mai asumat, mai atent la lipsuri sau cu răsfăţuri meritate.

Aşa că iubiţi copilăria şi iubirile cu parfum fresh, ele ne dau energia să funcţionăm şi să mergem mai departe. Să nu uit, că tot se apropie 1 iunie, va zic şi că mă bag în Joaca de-a Copilăriei, la TVR1, cu tot cu Idris. Coming soon!

copilăria - emma19mai 150x150Citește și: Hai să nu ne mai comparăm

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.