No Man’s Sky – jocul pentru BĂRBAȚI care le va enerva pe FEMEI

jocul pentru BĂRBAȚI - jocul pentru B RBA I 4

jocul pentru BĂRBAȚI - jocul pentru BB RBA I 150x150Text de Ionut Iancu

No Man’s Sky – jocul pentru BĂRBAȚI care le va enerva pe FEMEI. Bărbații vor avea o zi bună. După ce au scăpat de ziua internațională  orgasmului feminin și a pisicilor, bărbații se pregătesc să privească cerul. Un joc foarte așteptat de iubitorii genului tocmai a fost lansat astăzi pentru Playstation 4. Da, despre No Man’s Sky este vorba, iar faptul că a fost extrem de așteptat este dovedit și de numărul mare de descărcări.

Jocul lansat de cei de la Hello Games pentru Playstation și Windows este structurat pe 4 niveluri: explorare, luptă, supravițuire și comerț, totul pe o infinitate de planete pe care trebuie să le descopere, iar informațiile adunate vor fi adăugate într-un Atlas universal. Un lucru extrem de interesant legat de No Man’s Sky este că publicațiile de gen nu au mai primit jocul înainte să fie lansat, astfel că azi suntem în situația în care avem parte de recenzii live, în timp ce lumea a și început să îl joace.

Ziceam că le va enerva pe femei. De ce? Pentru că domnii se vor refugia și în această lumea fantastică unde violența este permisă, fără a mai răspunde măcar la vreo solicitare feminină. Una peste alta doamnele pot măcar să zâmbească auzin că la scurt timp de la lansare, No Man’s Sky  a primit deja mai multe critici. Iată:

 • un personaj substandar
 • lupte mult prea ușoare
 • un comerț mult prea sec, fără prea multe provocări.

Cât despre prețul jocului, în acest moment, așa cum este el prezentat chiar pe site-ul oficial, se ridică la 6o de euro.Specificațiile tehnice minime pentru No Man’s Sky nu sunt la îndemâna oricărui calculator și asta pentru faptul că s-a pus un preț destul de mare pe grafica jocului, care astfel solicită extrem de multe resurse, de la procesor Intel Core i3, 2.9 Ghz sau AMD Athlon X4 730, pana la 10G spa’iu pe hard.

Cert este că femeile pot să se distreze și ele la capitolul gaming. Speciliștii spun că femeile sunt ceva mai îndemânatice la acest capitol decât am crede. Știați că peste 30% dintre gameri sunt femei?

Ce jocuri preferă femeile? 

jocul pentru BĂRBAȚI - jocul pentru B RBA I 1024x640

1. Everlove

Este primul joc catalogat ca fiind cel mai romantic din industria jocurilor video disponibile pe tableta sau pe telefon. Tema jocului sublinieaza suferinta femeilor tinere, care s-ar simti mai motivate sa depaseasca o deceptie in dragoste, daca si barbatii le-ar arata un pic de afectiune in anumite situatii. Jocul iti ofera posibilitatea sa iti alegi patru prototipuri de barbati, care iti vor indica fiecare un alt viitor de relatie. Daca castigi sau pierzi, depinde doar de tine si de experientele tale.jocul pentru BĂRBAȚI - jocul pentru B RBA I 2 1024x576

2. Moebius: Empire Rising

Este un joc de aventura, unde personajul principal este un expert in istorie, care recrutat de o agentie guvernamentala secreta trebuie sa identifice asemanari intre femei care au decedat recent si vedete decedate de-a lungul timpului. Tu trebuie insa sa te feresti de acest barbat, care se va transforma in ucigas si care va incerca „sa vaneze” cat mai multe femei.

jocul pentru BĂRBAȚI - jocul pentru B RBA I 3

3. Tender Loving Care

Jocul este o copie fidela dupa filmul cu acelasi nume, aparut in anii ’90. Povestea jocului are la baza o casnicie fericita care este afectata de un incident groaznic: sotia personajului principal sufera un accident teribil si incearca sa traiasca. Pentru ca femeia sa poata trai, sotul ei angajeaza o infirmiera, pe care la inceput nu o cunoaste. Cand este chemata prima data acasa, barbatul vede ca infirmiera este o tipa sexy si blonda, careia nu i-ar putea rezista si astfel intre cei doi cu timpul apar si tatonarile sexuale, scrie feminis.ro

foto: app4smart.com/usgamer.net/thisismyjoystick.com/ returnofkings.com

jocul pentru BĂRBAȚI - yzjmcdkvtguhnf6n1eng2 150x150Citeste si: Tehnologia e viitorul. MicroBot, „degetul” wireless care iti face cafeaua

Ai si tu un subiect pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntm si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect 

 

 

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.